Top
Het Tiende Inzicht
  • Het Tiende Inzicht
14,30

Conditie: 1

Miljoenen lezers in de hele wereld hebben door de inspirerende negen Inzichten uit DE CELESTIJNSE BELOFTE kennis gemaakt met een nieuw spiritueel iedereen die liet boek leest. vertelt er met bezieling over aan familie en vrienden. Het verhelderende CELESTIJNSE WEKKBOEK leeft velen geïnspireerd tot nieuwe richtingen in persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling. Na de overrompelende indruk van de eerste negen Inzichten, verrast James zijn lezers nu met HET TIENDE INZICHT.

Dit nieuwe enerverende en spirituele avontuur begint in een eeuwenoud en ondoordringbaar woud: waarin liet bladerdak een ware kathedraal vormt ei waar fonkelende beekjes samenkomen in majestueuze watervallen. Het is een reis die voert door de poorten van nieuwe dimensies. langs herinneringen en ervaringen uit andere eeuwen, van lang voor onze geboorte langs het hiernamaals waar de kennis van de menselijke bestemming word bewaard en gekoesterd. Het is een reis over spirituele wedergeboorte, over de ontdekking van intuïtie, synchroniciteit en visualisatie.

Wie zich het Tiende Inzicht eigen maakt, zal zich bewust worden van zijn of haar bijzondere missie i dit leven. HET TIENDE INZICHT ontsluiert essentiële persoonlijke vragen: waarom zijn wij hier, wat moeten we doen, waar gaan we heen?

James Redfield heeft een unieke, openbarende en bijzonder vreugdevolle visie op de menselijke spiritualiteit. Zijn woorden weerspiegelen onze diepste intuïtie en werpen een prachtige gloed op wereld die ons omringt en op ons diepste innerlijk. H ET TI EN D E  INZI CHT beschrijft een visie die uw leven zou kunnen veranderen., een visie die wellicht de wereld kan veranderen!!!

Janies Redfield woont met zijn vrouw Salle Merril Redfield en de kat Meredith in Florida en Alabama.

Recensie(s)

Charlene, de vrouw die de hoofdpersoon als eerste sprak over het oude manuscript dat in Peru was gevonden ('De Celestijnse belofte' *), verdwijnt als ze boze wetenschappers wil verhinderen om in een mooie vallei akelige technische experimenten uit te halen met een wereldbedreigende energiegenerator annex vernietigingsmachine. Een oersaaie zoektocht speelt zich af in The Appalachian Mountains op basis van Indiaans karma. De verhaalpersonages geven mini-preken over de staat waarin onze beschaving verkeert. Iedereen presenteert spontane regressies naar vorige levens, het even onderduiken in droomdimensies en het in- en uitglippen van het Hiernamaals als de normaalste zaak voor de mens. Enige literaire versiering of karakteropbouw zit er niet in, een romanplot ook niet. Alles ontrolt zich volgens een totaal voorspelbaar patroon, humorloos en kunstmatig in elkaar geflanst.Verwachte levertijd: 2 dag
Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code