Top
Geen Geheimen Meer gesigneerd door Patricia Cori
  • Geen Geheimen Meer gesigneerd door Patricia Cori
20,00

Conditie: 1
Dit boek is persoonlijk door Patricia Cori gesigneerd.

We zien grote veranderingen op alle terreinen van het leven op aarde, in de politiek en op klimatologisch en geologisch gebied. We zijn op een keerpunt aangekomen in de evolutie van de menselijke soort en het is een spannende tijd waarin we voor vele uitdagingen komen te staan. Dit boek onthult de verborgen krachten die werkzaam zijn op het wereldse strijdtoneel. Het roept ons op het licht van de waarheid te laten schijnen op onze ergste angsten om er glorieus uit te voorschijn te komen. Mutaties in ons DNA bereiden ons voor op de kosmische reis, een climax in de evolutie van mens en wereld.

PATRICIA CORI is medium en helderziende. Geboren en opgegroeid in Californië, woont ze sinds 1983 in Italië. Na een bezoek aan de graancirkels in 1996 kreeg ze doorgevingen. Daarover verschenen twee eerdere boeken The Cosmos of Soul en Atlantis Rising. Cori houdt wereldwijd lezingen en seminars en geeft spirituele consulten.

Recensie(s)

De auteur zou helderziend zijn, treedt op als 'channel' voor 'lichtwezens' en wordt in het boek 'wereldleraar' genoemd. Volgens haar is er een Geheime Wereldregering van machtige lieden die samenwerken met bepaalde buitenaardse entiteiten. Deze houden de mensheid en de aarde in de greep van onwetendheid omtrent onze oorsprong, en verhinderen dan wel bemoeilijken het contact met andere, ons gunstig gezinde, buitenaardse wezens. Dit levert een heimelijke strijd op, die binnenkort een beslissende fase ingaat omdat de aarde dan overgaat naar een andere dimensie. We moeten ons bewust worden van onze ware aard, ons losmaken van de bedrieglijke verhalen die de gevestigde orde ons voorhoudt, en ons spiritueel transformeren - anders kunnen we deze overgang niet meemaken en zullen we sterven.

Kleurig omslag met symbolische afbeelding van DNA-strengen in de kosmos.Product is niet meer leverbaar
Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code