Top
De Terugkeer Van Atlantis
38% Korting
  • De Terugkeer Van Atlantis
€ 19,95
12,45

Conditie: 1
Waarom duikt het legendarische Atlantis toch telkens weer op in ons collectieve bewustzijn? Welke krachten hebben destijds geleid tot haar ondergang en wat zijn de parallellen met onze tijd, waarin een machtselite het potentieel van de mensheid probeert te beperken en de aarde in gijzeling houdt om een verborgen agenda te kunnen uitvoeren?

De terugkeer van Atlantis beschrijft hoe en waarom de Atlantische samenleving werd gemanipuleerd door een buitenaardse beschaving. Er lijkt in deze tijd iets vergelijkbaars gaande te zijn. De ware bestemming van de mensheid, zijn vrijheid en zijn taak als hoeder van de aarde, dreigt met behulp van methoden en technieken om zeep te worden geholpen. Door de ondergang van Atlantis onder de loep te nemen, kunnen we inzien wat er nu nodig is om de negatieve krachten te weerstaan en ons potentieel als mensheid te verwezenlijken.

De ondergang van Atlantis leert ons opnieuw de negatieve krachten te weerstaan

PATRICA CORI is medium en helderziende. Geboren en opgegroeid in Californië, woont ze sinds 1983 in Italië. Na een bezoek aan de graancirkels in 1996 kreeg ze doorgevingen vanuit andere dimensies. Eerder verschenen van haar: Geen geheimen en geen leugens meer en Kosmos van de ziel.

Recensie(s)
Dit gechannelde werk is een vervolg op 'Kosmos van de ziel'* van dezelfde auteur. De 'Sprekers van de Siriaanse Hoge Raad' geven aan het medium Cori door wat de werkelijke herkomst van de mens is in verband met de strijd tussen goed en kwaad. Deze strijd woedt tussen de Annunaki-krijgers van Niburu (eerder verantwoordelijk voor de ondergang van Atlantis) en de Galactische Federatie. Dat zijn lichtwezens uit de zesde dimensie. Het doel van de Niburianen is waarschijnlijk een nieuwe planeet voor zichzelf te vinden en/of een verbinding met Niburu te maken. De oplossing ligt volgens de Galactische Federatie bij onszelf. Werken met licht en liefde, een betere band met elkaar en met de aarde, de bevrijding van overheersing op allerlei gebieden, kunnen de mensheid weer terugvoeren naar hun oorspronkelijke staat: als kinderen van Atlantis.Product is niet meer leverbaar
Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code