Top
Stralingsvelden
49% Korting
  • Stralingsvelden
€ 9,80
5,00

De schrijfster Luise Weidel werd, na een jarenlange vruchteloze behandeling tegen allergie door een volgens de totaal-geneeskunde praktiserende arts, geconfronteerd met de wichelroedeloper Dieter Schäfer uit Aken. Nadat deze haar slaapplaats had ontstoord en enkele bioresonantie-behandelingen had uitgevoerd waren al haar lichamelijke problemen verdwenen. Hierdoor werd haar interesse voor het thema STRALINGSVELDEN gewekt.
Haar gave om aura's te kunnen zien en energievelden te voelen, had tot gevolg dat er een positieve en zeer nuttige samenwerking ontstond met de heer Schäfer, die ook wichel¬roedelopers opleidt.
Sinds die tijd begeleidt zij hem zo dikwijls mogelijk bij huisonderzoekingen en opdrachten in het buitenland. Om patiënten en geinteresseerden een beter begrip van de werking van ziekmakende stralingen op de slaap- en werkplek te verschaffen, vatte ze zijn seminar thema's samen in dit boek. Met een fascinerende eenvoud beschrijft zij hier, op een ook voor leken begrijpelijke wijze: alle verschillende geopathische aardstralen, alle etektrosmog¬factoren, hoe de menselijke cellen hierop reageren en welke ontstoringsmaatregelen in de medische praktijk werkzaam bleken.
Zij verhoogt de samenhangende verbanden (spannend als een roman geschreven volgens het commentaar van enkele artsen, die het script ter controle gelezen hebben) met de verklaringen: hoe bepaalde dieren op stralingsvelden reageren, hoe bepaalde bomen stralingsvelden verraden en hoe kerken en Keltische cultus-oorden en bio-energetische werking op de mensen uitoefenen.Product is niet meer leverbaar
Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code