Top
Super Week Aanbieding de boeken van Ger Lodewick
 • Super Week Aanbieding de boeken van Ger Lodewick
Actie is afgelopen

Auteur Ger Lodewick

GRATIS het boek "Dodelijke Tunnelvisie"
- normale verkoop 9,80 euro - bij aankoop van het boek
Diagnose Kanker en Moeder Aarde.


HERSENDOOD

Sterven om het sterven van een ander leven te voorkomen!!!

Wordt een donordrager ter plekke gedood?

Hoe is het mogelijk dat zo weinig mensen zich hebben laten registreren als orgaandonor? Zijn we er misschien toch intuïtief van overtuigd dat er iets mankeert in al die voorlichtingcampagnes? Waarom vertrouwen we - terecht - het hersendoodcriterium niet?

Dit boek geeft antwoorden op deze vragen en laat zien dat bij de donor wordt ingegrepen in diens stervensproces om dat van iemand anders te voorkomen, waardoor de donor ter plekke gedood wordt.

Het hersendoodcriterium is tot stand gekomen op basis van een ongelooflijke ‘tunnelvisie’ die lastige feiten aan de kant schuift en slechts tot doel heeft om zoveel mogelijk orgaandonoren verkrijgen.

DIAGNOSE KANKER EN MOEDER AARDE

Van de Diagnose Kanker werd ik aanvankelijk niet vrolijk. Ik heb echter ontdekt dat Kanker ook met andere ogen bekeken kan worden.

 • Dat Kanker mij in staat stelt schoon schip te maken?
   
 • Ik kan mijn eigen helingproces in gang zetten door onverschrokken en liefdevol de focus te richten op mijn gevoelens, overtuigingen en gedachten, traumatische herinneringen, intenties, elementalen, micro-organismen.
 • De belangrijkste ontdekking is misschien wel dat ik pas werkelijk in staat ben te ‘helen’ als ik bereid ben Moeder Aarde te helen.
   
 • Wij hebben in de loop van duizenden jaren onze Oermoeder die de bouwstenen voor ons lichaam levert zo ernstig verziekt, dat wij onmogelijk kunnen helen/genezen als we haar niet helen.
   
 • In dit helingproces hebben we elkaar hard nodig, Kanker of geen Kanker. We verkeren zowel individueel als gezamenlijk in een beslissende fase.

 


Doorsturen naar een relatie
@
@
Type de code over