Top
Toelichting op Being of Love Creation Cards
  • Toelichting op Being of Love Creation Cards
  • Toelichting op Being of Love Creation Cards
8,00


Spelen
Dit boekje heb ik geschreven bij mijn eigen creatie.
Being of Love Creation Cards. Dat zijn kaarten om mee te spelen. Je kunt dit boekje zonder de kaarten gebruiken en de kaarten ook zonder dit boekje. Het boekje helpt je op weg als je met de kaarten wilt spelen. De kaarten helpen je bij het kiezen van de thema's die voor jou actueel zijn.

Ik zie het leven als een spel. De thema's van mijn kaartenset kunnen helpen je de regels van dat spel te verduidelijken. Hierdoor wordt het makkelijker ervaringen en gebeurtenissen te relativeren.

De thema's op mijn kaarten en in dit boekje zijn vanuit begrippen die horen bij eenheid. Daar horen voor mij heldere kleuren bij. Waarom sommige afbeeldingen zwart-wit zijn? Omdat zwart alle kleuren absorbeert en wit alle kleuren reflecteert. Ze complementeren het totale spectrum.

Weet dat er meer dan één waarheid is. In dit boekje geef ik aan hoe je deze kaarten zou kunnen gebrui­ken en hoe je de begrippen op deze kaarten zou kunnen interpreteren. Zo introduceer ik je in mijn we­reld en mijn werkelijkheid.

Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen om er uit te halen wat er in zit. Speel met deze kaarten op de manier die bij jou past. Kies altijd een positieve uitleg voor waar je staat en 'wat je bereikt hebt. "Oordeel zonder oordeel" is eigenlijk de enige regel die ik mee wil geven aan iedereen die deze kaarten gebruikt voor zichzelf of voor anderen.
Ik ben een Being of Love en ik creëer mijn eigen werkelijkheid.


Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code