Top
Thrive Nederlandse Ondertiteling
81% Korting
  • Thrive Nederlandse Ondertiteling
€ 26,00
5,00

Thrive Nederlandse ondertiteling
LAATSTE exemplaar voor een speciale prijs!!!

Waar hebben ze het toch over "wakker worden" bekijk deze documentaire van 4 delen en je weet het!! Het is aan U om verandering te brengen in de wereld van monopoly en elite macht.Hoe zit de geldstroom in elkaar, wie heeft nou echt de touwtjes in handen en wat zijn ze nog meer van plan. Het is niet ver van je bed, het is al begonnen. Laat het niet meer toe maar sta op!! Laten we het stoppen door massaal voor een andere kant te kiezen. vrij (kosteloze) energie, vrij van onderdrukking en vrij van oorlog en macht.

RECENTIE
Deze film - een eigentijdse hoogwaardige productie - haalt het beste uit jaren onafhankelijk onderzoek op een hele mooie manier bij elkaar. Prachtige beelden, intrigerende onderwerpen en nieuwe inzichten met top sprekers wereldwijd. Beter is niet te krijgen. 

Hoe kunnen we als mensheid opbloeien en ons volledig potentieel leven? Biologisch zijn we gemaakt om in stralende gezondheid en voorspoed te leven. Waarom is dat voor veel mensen niet zo? Via kwantum fysica, geschiedenis en het volgen van geldstromen weten ze de verborgen problematiek van de huidige crisis op het gebied van de politiek, de economie en het mileu bloot te leggen, terwijl tegelijkertijd een prachtig en krachtig perspectief op een nieuwe samenleving wordt gegeven. Heel down to earth, begrijpelijk, goed onderzocht en in the end: uplifting!

Wat ons betreft de beste in zijn soort tot nu toe en daarmee een film die iedereen gezien zou moeten hebben.Product is niet meer leverbaar
Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code