Top
De Zoemende Ceders Anastasia reeks
69% Korting
  • De Zoemende Ceders Anastasia reeks
€ 15,90
5,00

Autuer Anastasia

De Zoemende Ceder deel 2
AANBIEDING Laatste exemplaren

Een deel van dit boek is gewijd aan Vladimir Megre's terugkeer in de 'gewone wereld' na zijn verblijf bij Anastasia en aan het proces van de totstandkoming van het eerste deel.
De reacties van lezers op het eerste boek hebben de auteur meer vertrouwen gegeven. Dit geeft hem de moed en inspiratie om in dit tweede deel enkele verhalen prijs te geven die hij eerder nog niet aan het papier durfde toevertrouwen.

Verder neemt Megre de lezer mee van de oude geschiedenis van de mensheid naar onze toekomst, van de harde werkelijkheid van het leven in Moskou naar de 'magische' gebeurtenissen op het veldje in de taiga, van de dolmen in de Kaukasus naar de winning van pijnboompittenolie.

Recensie(s)

Deze esoterische roman geeft een inspirerende beschrijving van het leven en de levenshouding van de vrouw en het fenomeen Anastasia, die, hoewel levend als heremiet in de taiga van Siberie, volkomen op de hoogte is van het hedendaagse, wereldlijke bestaan van de mensheid. Vanuit haar goddelijke en universele gave kan ze met haar "straal" mensen op afstand genezen, diep in het verleden doordringen en in de toekomst kijken.

Tweede deel uit de zevendelige Anastasia-reeks, na 'Anastasia: de zoemende ceder.
Vrij kleine druk. Toiny von Fischer WeikersthalProduct is niet meer leverbaar
Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code