Top
De kunst van Creeren / Janosh
50% Korting
  • De kunst van Creeren /  Janosh
€ 20,00
10,00

De Kracht van Gedachten, Energie en Intenties

NIEUW

De kunst van creëren biedt inzicht in het fenomeen dat je alles kunt creëren wat je wilt. Het vormt een leidraad voor iedereen die de kracht van zijn gedachten optimaal wil leren gebruiken. Creëer oneindig veel mogelijkheden om je leven een compleet nieuwe wending te geven. Het boek is deels geschreven in dialoogvorm, waarbij de auteur contact maakt met Saïe, een multidimensionaal lichtwezen.

Uitgelegd wordt hoe wij ons leven een positieve wending kunnen geven als wij ons bewust worden van gedachten en intenties, wat de kracht is van geometrie in ons bewustwordingsproces en hoe wij kunnen omgaan met de overgang naar de nieuwe wereld in 2012. De kunst van creëren laat je ontdekken wie je werkelijk bent en welke eindeloze mogelijkheden je tot je beschikking hebt. Geloof in jezelf, je kansen en je eigen kracht.

Ontdek wie je werkelijk bent en welke eindeloze mogelijkheden je hebt

JANOSH is grafisch ontwerper en auteur van Art of the Arcturians. Hij heeft een galerie in Amsterdam en houdt in binnen- en buitenland presentaties met als thema de kunst van graancirkelcodes beleven


Product is niet meer leverbaar
Doorsturen naar een relatie
@
@
Generating captcha code